minta pendapat. .

Haii all. . Nak minta pendapat,kalau due kita tingal 2 hari lagi and then bby belum keluar apa patut kita buat??supaya kita tak limpas dari due tu,takut nanti mau masuk wad paksa beranak,masuk ubat sakit kan??? Sebab sebelum ni anak sya yg lain lebih awal dari due suda keluar. .

1 Balas

Selalunya hospital akan bagi extra 10 hari lagi selepas tarikh due. Kalau dalam tempoh tu tak bersalin jugak, akan induce.