Baby tak pandai telentang balik

Haii mummy² semua .. ank sy 6bulan 16 hari.. tapi dia hanya pandai menirap je .. tak pandai telentang balik .. ada tak ank² mummy yg mcm anak sy? Sy risau sebenarnya😭😭.. ada stgh baby dh pndai mgesot dh . Anak sy ni bila menirap terus menangis suruh kalih kn badan dia.. mcm mna eh sy nk buat .. ##seriusnanya #pleasehelp #baby6bln

4 Balas

puan kena ajar bby terlentangkn bdnnya kembali .nnti try search video simulasi tuk ajar anak meniarap telentang dan merangkak... in shaa Allah dr situ blh mmbntu puan... sy dlu first time jd mak sm2 dgn husben tgk utube mcmne nk ajar ank meniarap...mcm mana nk buat simulasi bg anak faham...in shaa Allah psti blh .jgn stress k..mg dpmudahkan segalanya .aamiin

1y ago

ok baik puan.. terima Kasih ya 🥰🥰🥰

Hi awak. Baby saya pun mcm tu. Kdg kdg dia buat, tapi mostly dia lenguh dia pnggil saya. Mcm mana ye? Baby awak dah pandai ke tu?

ajar tummy time

1y ago

Anak sy 4 months tapi bila buat tummy time macam bby tak suka pula 😅 sekejap sekejap merengek

ajar dia