Baby tak pandai telentang balik

Haii mummy² semua .. ank sy 6bulan 16 hari.. tapi dia hanya pandai menirap je .. tak pandai telentang balik .. ada tak ank² mummy yg mcm anak sy? Sy risau sebenarnya😭😭.. ada stgh baby dh pndai mgesot dh . Anak sy ni bila menirap terus menangis suruh kalih kn badan dia.. mcm mna eh sy nk buat .. ##seriusnanya #pleasehelp #baby6bln

4 Balas

ajar tummy time

1y ago

Anak sy 4 months tapi bila buat tummy time macam bby tak suka pula 😅 sekejap sekejap merengek