Teringin nak ade anak ke2

Haii mummy smue..ade tk dkt sini anak bru setahun 5bulan tpi berusaha nak anak yg ke2😅saya teringin nak anak ke2 sejak berenti depo usaha usaha period selalu menjelma saat tepat bulan,pnh sekali period lmbat 2minggu try test 1line jee hanpa dia tu allah jee thu,ade tips tk nk cpt lekat😌

1 Balas

boleh download apps period punya. kat situ kita boleh check bila kita low,medium atau high chance pregnant. trylah, kalau ada rezeki, insyaAllah ada .