Kandungan Berapa Minggu Baru Start Kira KickBaby?

Haii mummy semua. Semoga semua sihat dan sentiasa bertenaga. Saya nak tumpang tanya. Kandungan dah berapa minggu baru start kira kick baby ye? Saya baru masuk 10w. Saya rasa tak ada lagi tendangan dari baby atau apa² pergerakan dalam perut. Normal ke ye?

1 Balas

Memang normal. Awal sangat tu. 16w boleh start rasa pergerakan halus haluss je, 20w mungkin akan terasa kuat sikit. 28w nanti baru akan kira baby kick