cacar air/campak

Haii mummy, ada x yg kt sni mcm saya.. Sekrg ni pregnant dah 11 weeks, tp dijangkiti cacar air.. Risau akan kandungan even dr ckp risiko dy rendah untk effect ke baby..dr scan baby & anek blood test result baik.. Mohon shre siapa yg berpglaman..

2 Balas

Sy kena msa hjung 2nd trimester. Dia punya sakit.. fuhh.. ank kluar ja trus doc bg antibiotik sbb efek paru2 dia. 5hri kena than wad.. skrg baby dh 8bulan. Lmbat lega klau ibu mgndung sbb daya tahan bdan kita kurg. Parut xhilang2 lg sy ni.. 😑

5y ago

So sekarang bby sis okeh ke ? Sy cuma risaukn bby.. Dr ada ckp effect apa2 lgi x ?

Semoga baby sis sihat dan. Aamiin robillalamin