Kira gerakkan baby

Haii mummies. Start minggu depan nak kena kira gerakkan baby. Nak tanya, biasa yg normal nya dalam pukul berapa ya untuk cukup 10 gerakkan baby? #firstbaby #ingintahu

4 Balas

tak tentu sis..ikut baby jugak kdg malam active siang dia byk tidur. kdg2 pkul 4 atau 5 baru cukup 10 kick.kdg active sgt awal2 dia da ckupkan 10 kick

2y ago

kalau kita banyak sgt gerak dia akan duduk diam je..kalau kita baring n rehat dia akan kick jugak..