Berat ibu tidak memuaskan

Haii momy2 .. mcm mnaa nak naikan berat badan dengn cepat.. dulu syaa masa sblm pregnant berat 38kg skrng 5 bulan mahu masuk ke 6 buln tapi berat baru 40-41kg mcm tu naik …hb semakin menurun🥲🥲

4 Balas

untk hb...blh try jus delima n jus jambu by amway..sy x jual..tp sy amal...msa buka buku..11.2 hb....bila dh msuk 18week...hb mkin drop smpai 10 je..try amal jus delima n jus jambu to....cek hb 3 hri lps....hb naik 12.8...alhamdulillah...sy xblh mkn vit2 klnk atau beli..mmg muntah2 truk...to trpkse cri jus untk kndungn...susu pom x blh minum...

Sy pun cm nie kes sis 😵‍💫 Dh lah sy ada GDM Nk mkn lebih tkt gula lak Pening sy.. HB pun low 😅 Berat x naik malah turun aritue 4KG turun Now dia maintain tp doc kata sy kena naik kn berat bdn, but berat bby ok jew 😅 Sy pun konpius n stress Klu kata xmkn tue Mcm2 sy mkn, klu kata sy muntah2 xada pulak.. Aktif mmg jauh sekali 😂

Saya pon sama..buka buka 50.4.. 23wk 49.2.. misi dah bising suruh naik kan berat..

Minum susu, bykkan sikit karbohidrat