berat naik

Haii momy.. Tumpang tny ye msa pregnant sy minum fernleaf n bancuh bsama nestum .. Tiap bulan timbang mst naik 2kg. Ada kah sebab susu n nestum ye ? Ada momy² yg bpgalaman x ye

berat naik
1 Balas

Rasanya sebab nestum. Susu tepung macam ni biasanya jarang ada gula. Melainkan susu berperisa. Susu mengandung pun ada yg gula tinggi tapi tak ingat yg mana. Nestum tu yg 3in1 ke ?

4y ago

Haa try stop dulu. Selalu letak nestum sbb nak bagi kenyang ehh? Takpe try dulu tengok macam mana. Banyak jugak sebulan naik 2kg 😅