Kantung kemek

Haii momy semua . perasaan sy bercampur baur sekarang nii . sy 6week preggy , n ade bleeding sikit² ..scan swasta doc ckp kantung nmpk mcm kemek . arini sy bleeding mcm period ...ade tak yg sama mcm sy ? #6week #secondbaby #babyfirstCoupleTwins

8 Balas

Saya bulan 12 haritu pun ada jadi macam ni. Mula2 spotting 3 hari. Then bleeding macam period keluar ketul2. Masa tu 6w. Memang kandungan tak jadi 😊

2y ago

InshaAllah doa yang baik2 je sis. Moga ada rezeki. Saya memang ketul2 5 hari juga krem kat ari2. Hari ke 6 sakit memulas sangat2, rasa nak teran terus keluar 1 ketul besar separuh tapak tangan. Lepas2 tu dah darah macam period biasa je takde ketul2.