baby tak berak 😓

haii moms nak tny mcm mna erk klu baby 7 bulan dah 8 hari tak berak perut ok tak kembung tak keras ngis pun tak…ad spa2 ble bgi solution tak mcm mna nk buat baby spya berak😥 baby full bf.

8 Balas

buat urutan i love u, urut tapak kaki. tapi kalau baby ada kentut should be okay je

9mo ago

saya selalu amik cotton bud and buat pusingan kat dalam bontot dia, lagi elok pakai cottonbud kecik and letak minyak tapi saya takda minyak saya just masukkan sikit and pusingkan bg dia rangsang nak yak kalau ada najis kat dalam