sample air kencing baby jaundis

haii mommy²..nak tanya ada tak tips mudah dari mommy² yg berpengalaman mcm mana nak amik sample air kencing baby utk yg prolonged jaundice

9 Balas

haii momies semua...tq share tips 🤗 harini baru berjaya dpt urine baby girl sy..lepas mandi tampal plastik yg kk bagi tu bercintaaa yaa nak tunggu dia kencing..tak kencing² jgk..harini lepas mandi xsempat lapik pampers dia dah kencing dulu..nasib atas changing mat 😆😆 amik yg bertakung tu je tuang dlm bekas urine..