Ada yang sama mcm sy ke?

Hai nk tanya sy 35week 5day normal ke kita sakit perut mcm nk membuang tp bila msuk toilet xjadi membuang pun , celah peha sngat sakit nk pkai sluar rasa nk nangis xboleh angkat kaki , lutut rasa ngilu2 , boleh dikatakan start dipingang hinga kaki rasa nk lumpuh dah 😭#bantusharing

6 Balas

Rasa nak membuang tp tak jd tu rasanya contraction palsu sis, saya pun macam tu juga sebelum ni + celah paha sakit sampai takleh angkat kaki tu sebab baby nak turun cari laluan tu. Semoga kuat sis

sama laa dgn sya tgh Alami skrg .. Kita sma sis 35w 5d .. sis due Bila .. sya klu baring nak ke Kiri kanan allahhu seksa sgt . celah paha X yah Kata laa mmg sakit kaki suka cramp la ni

pgi2 bejln2 dlm 15mnit cmtu klu petang jln2 20minit atau 30mnit juga sbb jalan buka terpaksa la sis bila tdur sakit sangat bahagian bawah tu

2y ago

Sy kerja pom berdiri berjlan trun naik tangga lg setiap hari 😞

sama juga sis dh xsabar dh karang ni dh 39week 6hri esok 40week dh blm ada tanda2 lgi

2y ago

Smoga dipermudahkan sis.. sis dh try semua exercise ke?

Sama la tengah hadap sekarang ni.. 😓

2y ago

Btul tu , nk pusing kiri kanan sngat sakit 😞

sy pun sama .