susu apa yg baik

Haii mommy semuaa sy preggymasuk 29weeks.. firstbaby ..ada sepa bleh suggest susu yg baik utk dminum sy suka mnum susu kurma .. just nak tnya selain dari tu apa lg yg baik utk utk dmnum .. annum mnum smpai kandungan brapa bln erk? ?? ..

1 Balas

Susu kurma tu tggi kandungan gula sis.. Apa susu yg berperisa pun ada kandungan gula yg agak tggi.. Bukan saya ckp.. pakar diet pemakanan yg bgtau.. Jadi ambik la susu yg tawar..tapi kalsium tggi mcm low fat ..