Hospital Kerajaan Yang Suami Boleh Teman Waktu Bersalin Dalam Tahun 2021/2022..

Haii Mommy Semua.. Nak Tanya Pengalaman Bersalin Di Tahun 2021/2022 Ni.. Ada Tak Yang Suami Dah Boleh Teman Bersalin Di Hospital Kerajaan.. Boleh Komen Sikit Tak Hospital Bersalin Mommy Semua Dan Boleh Suami Teman Atau Tak.. Thankss Mommy Semua Share..#firstmom

27 Balas

tak tau la skrg ni dh hujung2 tahun tetiba kes naik balik. aduhh. dh la sy bersalin dulu 2020 covid tgh menggila suami tak leh masuk jaga kat wad. ni bln 12 sekali LG nk bersalin jgn la tak leh teman or melawat

2y ago

yaa Tu Laa Risau Tu.. Pernah Tengok 1 Update Ni Cakap Tak Boleh.. Tu Nak Tanya Pengalaman Yang Lain