due date bulan 9

haii mommy . ada tak sini due date bulan ni 😘 jum share sikit " semoga di permudahkan untuk yg bersalin bulan ni saya 39 week tp takda tanda2 lagi ada yang sama ?#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

saya 20/9! sekarang baru 37 week 4 day. tak sabarrr sangat nak jumpa baby sebab ni anak first saya 😆 semoga dipermudahkan urusan puan masa bersalin nanti ya. baca doa & zikir banyak-banyak, insyaAllah dipermudahkan 😘😊

3y ago

amin allahumma amin saya pon anak first hehe kalau bole tahu tanggal brp ye HPHT sis ?