uri bawah

Haii mommies2. sekarang saya 18 minggu. td doc scan uri bawah, die ckp kne tggu 28 minggu..mybe akn naik. saya risau la. mcm.mane nk wt uri naik?

7 Balas

Hi.. sy dlu sebelum bersalin uri bawah type 2.. sblum tu type 3. Tp naik jadi type 2.. elakkan buat kerja berat sis.. sebab i bersalin premature, due to bleeding. Kena czer. Baby keluar awal sebulan

4y ago

2nd time yg bleeding tu masa tu 33weeks, sy bersalin 34weeks. Awal sebulan dr tarikh due

InsyALLAH nty uri akn naek blk. .sbb 18w mmg biasa uri di bwh ..sbb br lg kn .sye 24hb ny scan lg utk tgk kedudukn uri mcm mne. .scan 20w uri still kt bwh. .hope nty 28w uri da naek. .🥰🤗

4y ago

Sye scan mse 2 20w. .ny nty tgu 28w nk scan blk. .dlm mse sme sye mmg ade scan lua sm tra tgu scan kk. .heheh

Jgn risau sis.. Awal lg tu😊 sy preggy ank ke3 dn ke4, uri kat bawah msa awal kndungan tp allhamdullilla, msa scan 7 bulan, uri dh naik atas😊

saya last scan 13week uri kat bawah jgk.. dokter ckp akan naik sendiri nanti.. dia ckp xpe next scan kita tgk insha allah akan naik

4y ago

tu la. same2 yer kite doakan

Huhu..awl sgt sis nak risau ni...uri akan naik sndri bila tiba waktu dia..

4y ago

ok sis. tq for your advice. in Shaa Allah dipermudahkn.

Dlm belas mnggu jgla

😊

4y ago

wc