Muka pedih

haii mommies ❤ . nak tya kenapa ye muka rasa pedih jea.. nak kata salah pkai skincare tak. sbb bfore preggy ni elok jeaaaa ? , ke sbb alahan time preggy ni dgn skincaree? any suggestion tak pencuci muka ape yg elok?? n syampoo ape yg elok utk rambut gugur time preggy niii ? Stress lahhh... muka mmg pedih sgt mcm ad lukaaaa..

1 Balas

Da berapa week? Biasa ibu mengandung 1st trimester mmg bayak alahan sbb ada insan baru nk bertapak dlm badan . Badan try to adjust. Along with the time, kandung estrogen makin meningkat, kulit makin cantik rambut da x gugur da. Smpai la anak lahir 3m-4m baru estrogen akan menurun semula. N badan kembali pada asal. Apa pon product nya mesti "hypoallergenic"