Susu ibu hamil

Nak tanya la kan, susu apa yg kbnyakan ibu2 rasa ssuai sgt utk consume masa hamil ni? Nak yg ssuai utk ibu gdm.. terima kasih ibu2

2 Balas

Susu kotak full cream seperti FarmFresh, Good Day, Meadow, etc. Yang penting plain flavor

2mo ago

Saya memang minum susu. Jadi takde masalah loya tu. Lagi pun masa saya pregnant, saya takde morning sickness. Alhamdulillah. Awak try & error mana yang sesuai untuk awak. Saya ex GDM on Diet, gynae saya yang suggest untuk minum susu kotak full cream (Plain).

fernleaf full cream