bisul tiada mata.

Haii mommies.. ada x d sini yg pernah terkena bisul semasa pregnant? Mcm mna ya cara rawatannya.. sa ada bengkak d bahagian punggung tapi tu lah. Xtau bengkak tlanggar bucu meja atau bisul.. sebab dah seminggu sakit x hilang lagi.. mcm btambah sakit

2 Balas

Betul ke bisul sis... Saya pernah kena sekali... Saya cuma sapu minyak panas... Lelama dia ilang. Tp jika masih x ilang.. better gi klinik sis

5y ago

Tak pasti sis.. tapi tu lahh sakit sangat.. nak bjalan pun susah bgesel dgn seluar

Better pergi cek doc sis. sy bru kena bisul xbermata mmg sakit 😂