Risau..

haii momi.. hurm,sy sbnarnya risau.. td ade tbaca kat sini sesape ade gdm on insulin atau ubt ank akan lahir xnormal atau pn cacat.. sy tkt sbb skrg sy 27week dh insulin dan ubt skali.. td sy bgtau suami dan suami ckp tu smua kerja Allah klu dia nk smua ni tjadi mesti jd jgk kan, perlu ke sy risau ? mggu dpn sy ade appoinment kt kk utk scan, ya Allah tktnye rasa

2 Balas

Betu la suami tu ckp. Semua kerja allah. Awk risau pon bukan blh ubah ape ape. Follow je apa dokto suruh bt. Insyaallah sihat baby . Kwn sy pon insulin kelua baby sihat