baby sembelit

Haii mom..baby sy 5month sy bagi susu fomula similac lf tpi bila membuang tu mau 3 hari or 4 hari baru mmbuang lpas tu najis wrna hijau gelap..dsebabkan susu ka tu ar?

2 Balas

Klu bby xmmbuang dlm shri means perut bby xok tu..Klu.Mnum fm nie ken skli shari kne mmbuang...Sbelit lah tu

Baby sy pernah mnum similac jgk. Time tu 2 bulan. Kluar najis hijau and keras. Nangis2 dia time membuang tu

5y ago

Baby saya prem 34 week 5 day.. Time in warded Nicu hospital bagi susu smilac utk baby prem.. Najis anak saya time tuh keras dan kaler kehijauan jugak..9 hari kat Nicu.. Blk rumah baby menyusu badan sepenuh masa.. Najis baby okay lepas tuh.. Klu boleh bagi susu ibu sepenuh masa utk baby sbb susu ibu terbaik utk baby..