just nak tanya

haii, maaf, sebelum tu saya nak tnya, saya preggy dh 21 week 6 days, kalau saya bersama suami t, air mani lelaki tu termasuk dalam takpa ka. atau bahaya utk kandungan? boleh bagi tahu saya tak?saya mintak maaf bukan nak buat loqlaq ka apa, ? saya cuma nak tanya adakah bahaya atau tidak terhadap kandungan atau better tembak luar,

2 Balas

Banyak yg kata x elok tembak dlm. Tapi utk kepastian better sis tanya nurse atau doc. Kdg2 ckp org xda pengalaman ni bkn blh percaya sgt. Sy x blh share sbb sy x bersama suami masa pregnant.

5y ago

ohh yaka mcmtu, thnkyou sis❤️.. inshaallah lepasni saya lebih berhati-hati lagi 😞.. thnkyou bg nasiht, yala saya first pengalaman, bru nk dpt anak slung, em.. jd hrp2 kndungan saya xjd apa la 😞aminn.. inshaallah smoga baik2 sja,