haii korang.. nak share sikit.. dah 2 kali test upt negative..period bulan ni 7 hari tapi keluar darah 1 hari je yg lain keluar coklat2.. selera bertambah.. macam2 rase nak makan.. buah dada pon rase semakin besar dan sakit.. itu berubahan hormon ke maca

haii korang.. nak tanye sikit.. period bulan ni 7 hari tapi keluar darah 1 hari je hari lain keluar coklat2.. selera bertambah.. macam2 rase nak makan.. buah dada pon rase semakin besar dan sakit.. itu berubahan hormon ke macam mne eak?

1 Balas

Boleh try check upt.