Saya Nak Pregnant

Haii ibu2 kat snie boleh bagi pendapat sya nak pregnant.. Tpiii mcm sukar jew Boleh bagi pendapat

18 Balas

Madu tiap pagi sebelom sarapan. Husb & wife ambik. Susu kambing fresh+blend kurma minum. then amalkan kurma tiap hari & susu kambing. Acid folic don't skip. Insya allah. Kita ikhtiar. Jgn sia2 kan waktu subur anda & berusaha. Don't give up. Semoga Puan dikurniakan zuriat.

Cuba install apps period. Macam saya guna apps "flo". Dalam apps tu ada bagitau waktu subur, waktu low chances to get pregnant, waktu kiraan haid. Mungkin boleh ikhtiar "bersama" waktu subur. Selain tu, kena amalkan makanan sihat. Semoga ada rezeki. Aamiin

Amalkan pemakanan yang sihat, rajin rajin exercise, consume folic acid, kerapkan bersama dengan suami, banyak banyak berdoa, bersedekah. Niat baik doa baik baik, insyaAllah Allah bagi yang baik baik. Semoga ada rezeki untuk awak 😘

berhenti berharap.... bertawakal dan doa byk2... semestinya usaha dr segi pmknn dan sebagainya perlu... cuma bjgn terlalu berharap... dan jgn stress.. tawakal je... insyaallah... ade rezeki yg x disangka2

Sy dpt ank ke-2 lps lbih 10 tahun sis.sy pegi berurut dgn bidan yg mmg pndai mengurut peranakan.lps berurut alhamdulillah lekat pula.try je la pegi berurut mana tau brhasil.usaha n tawakal je sis.

Nak mengandung ni. Kena ada kerjasama dua2 pihak. Selain check kesuburan. Puan boleh kerapkan bersama dengan suami. Tu yang sebenarnya. Insyaallah boleh.

Kena ada kerjasama dgn pasangan, check waktu subur dan kerapkan bersama. InsyaAllah ada rezeki nanti kalau dua2 tak ada masalah kesuburan

Cuba vitamin folic acid, amal pmakanan dan gaya hdp sihat both u n husband. & banyakkan doa ya sis. Mudahan dipermudahkan. Amin ♥️

Hai.. kalo tak ada masalah kesihatan. Amalkan gaya hidup sihat je sis. Dan ambil masa bersama suami d masa subur ..

Sis, trylah minum jus mamariam. Asbab tu ramai yg dah preggy, saya tak jual. Kita blh ikhtiar sis😍