Tak makan sayur

Haii ade x momies kat sini yg kurang makan sayur .. sy sejak preggy ni sayur xblh nk masok tekak 😭 any suggestion ? Suplement pengganti sayur keww .... Huhu#bantusharing #seriusnanya #pregnancy

15 Balas

sblum pregnant, sy tak mkn sayur.. tp pas prgnnt ni, sy cuba mkn gak. wat experiment sayur2 jnis mana yg kena dgn tekak sb ada syur yg sedap ada yg nk munth bila mkn. awl2 dlu try dgn syur2 selain hijau. skrng fav sy syur bendi 😁