Tidor tergangu

Haihhh sis dah laa susah nak lelap pastu suami plk suka ngigau ..pastu dalam ngigau dia dok ajak sembang plk dah..siap dok cuit2 belakang lagi adoi laaaaa cm noo tiap p kja wajib mngantok + xlarat

4 Balas

hahahaha klakor la🤣,tringat plk sy msa awl2 kawen dlu suami sy pun tiap mlm tido mesti ngigau bercakap..yg xtahan msa dia ngigau bercakap sy pegi layan dia jgk🤣🤣yaa Allah xthan gelak,pstu dia blh plk smbung tido mcm tu je,yg kita nie sejam 2 jam lps tu bru dpt lelap blik bila dh tersedar..😂😂 skrg jrg dh dia ngigau bercakap,tp time dia ngigau bercakap tu sy sllu gosok dada dia je ..pstu tido blik,

haha sabar ye sis saya akan usap2 perlahan sambil panggil suami banyak kali nanti dia akan sedar suami penat sgt tu tu yg tido sambil mengigau 😂

hahaha. husband awk sama husband sye kuat ngigau 😂 kekdg tgh sdp tido tau2 je die duduk sblh pgg tgn. bile tegur die tdo balik 😂

2y ago

Tu laaa kdg2 terkejut tau nsib xkena siku

kalau sy, sy layankan ngigau dia tu. hahhaa. kejut la dia bila dia ngigau. biar dia terjaga n sama2 tak boleh tidur jugak 😆😆

2y ago

Tsk2 dia letak2 kepala terus lena sis