Cepat bersalin

Hai,due saya 17hb tapi smpai skrg tiada tanda² untuk bersalin. Ada tak tips untuk cepat bersalin dlm seminggu ni sebab kalau boleh taknak sampai serah diri. Nak kata banyakkan berjalan,saya berjalan je. Kat ofis turun naik tangga lagi.

3 Balas

Due sye plak 18/9. Perot kerap ngeras je. Tanda lain tak dak lagi😭 Kene rajin buat squat bagai nampaknya😂 tapi badan dah tak larat. Solat berdiri pon dah mengah😅

jika masih larat awak buat squat, jalan itik dan senaman gelek pinggang, bykkn bersama juga jika tak pjj dgn suami. moga ia dpt membantu sis

ade mslh apa2 time pregnant?

2w ago

alhamdulillah,tiada apa masalah pun,semua ok jer. nurse puji lagi sebab senang jaga saya sbb tiada masalah. Cuma dah hujung² ni je lah baby macam tak puas lagi duduk dlm ni agaknya.