Poo baby sangat cair mula minum fm enfalac baby, normal ke?

Susu dulu Similac Rumusan Khas, ada 1 masa poo baby warna hitam jadi tukar Enfalac Baby, poo baby jadi cair sangat. Nak tukar susu ke? Atau normal? #firstmom #pleasehelp

Poo baby sangat cair mula minum fm enfalac baby, normal ke?
2 Balas

Macam ni ye warna poo baby minum enfalac. Hehe baru tahu. Btw normal je sis cair macam ni. Anak saya dari awal sampai sekarang 3 bulan memang cair camni poo dia, cuma warna kuning mustard. Anak saya mix feeding, direct bf and formula s26

hi mummy, my pediatrician kata as long as baby Tak nangis2 and poo Tak ada darah as long as poo x ada darah it's ok. for me poo mcm ni still ok