Tidur malam

Hai..anak sy lelaki 11 bulan.normal x bila malam dia akan bangun menyusu 3jam sekali?dia akan tidur pkl 8mlm..last menyusu dlm 7lebih mcmtu..lepastu setiap 3 jam dia akan bangun nangis lepas bg susu baru tidur balik..selalu sy baca umur mcmtu dh tidur malam lama sikit tp anak sy xmcmtu..dia minum susu fm 5oz..

2 Balas

Anak saya sampai setahun 2 3 jam sekali jaga nak susu Anak saya fully bf

1mo ago

ok..maksud ade jgkla yg mcm anak sy ni..lain anak lain ragamnya kan.. dia buat mlm mcm siang jgk nk susu on time 😂