minta pandangan

Hai..ada x pnglman xdpt susukan baby sbb puting tek pendek(tenggelam je)ada cara nak naikkan puting tek x??ank pertama xdpt fb sbb puting tek pendek..baby xpuas..mohon sape2 ada pngalman sama kongsikan tipss utk baby ke2 saya nanti

6 Balas

Sy dulu nurse bagi syringe untuk sedut keluar. Tapi tak berhasil pun. Kerapkan bagi baby hisap je. Slow 2 puting keluar. Alhamdullilah dapat baby yang penyabar. Dia usaha hisap jugak walaupun puting tak keluar mula2

Ade jual silicone breast.. Cube google.. Silicone tu kite tampal kat breast kite n masih boleh direct bf baby..

Suh husband hisap...InshaAllah pjg. Sya pun pnh jg alami puting tek pendek..

Just bagi baby mnyusuh kerap. Insha Allah lama klamaan puting tek akn naik.

Kena bagi baby kerap menyusu. Lama2 dia akan keluar sendiri

Beli nipple puller. Murah jeee