UPT

Hai.. Upt ni nampak Postive Ke Negatif? firstime guna? Baru Delay period Sehari.. Gatai Sagat Dah Nak Try Upt ni Tengahari tadi

UPT
51 Balas

nampak mcm double line tp yg satu samar sangat . repeat test balik 1,2 weeks moga² double line . 🙏😊

Cuba test dalam masa 3 hari lagi sis ataw pun seminggu g tu....result akan terang tu sis

Mcm positif...takpe, cuba lagi 3 hari... kalau confirm positif nanti lagi pekat

Rasanya positif tu.insyaallah.ni upt saya dpo 14 harini. Last period awak bila?

5y ago

Amin

Nampak positif tu sis. Tapi awak tunggu 3 4 hari lagi baru buat, mesti jelas..

Cuba buat test upt masa awal pagi bangun tido, repeat lagi dalam seminggu 😉

Pakai yang titis tu cepat effect dia dpt tau . Celup ni mmg kuranf

Nampak mcm positive..tunggu seminggu atau 2 minggu lg..in Sha Allah 😊

Nampak positive 😍 cuba buat test sekali lagi, dalam sehari dua lagi.

Try pakai clear blue or pakai yg titis .. Kkdg yg celup lmbat detect