Link shopee

Hai uolsss. I selama ni tak pernah ada shopee. Sbb ingatkam baju shopee semua tak lawa. Skali semalam, my mom sent gambar dia dah beli baju (baru 2 pcs for my baby) (3-6 months), n surprisingly sangat comfy kain dia! N cantikkkk. So i da ubah perception i yg ada je barang shopee yg berkualiti. Nak minta tlg uolsss share link shopee barang baby boleh? Tak semestinya baju jee. Thanksss

Link shopee
10 Balas

8mo ago

brg bebi sy smuaaaa beli shopi siss haha beza jauh harga dr yg kat kedai bebi, org lain hbes ber k, sy bru beratus haha awal2 ni rugi skit klu beli mahai2, sbb bebi nb cpt membesor, beli yg biasa2 je dlu, baju tu klu kt kedai smpi rm16, kat shopi bru rm4-8 bole dpt, skali borong sy borong smpai 20 lai😂

8mo ago

hahaha sama banyak borong kat shopee je 🤣 kalau nak lg jimat kena join masa live lg murah! 😍

To be honest baju paling berkualiti utk newborn adalah dari mothercare dan kays and kins. Shopee pun ok tp padanlah dgn harga dan kualiti dia tu. Nak bandingkan dgn yg mahal mmg x boleh. Jauh beza. Nak ckp susah tp try lah dulu beli nanti sis fahamlah.

8mo ago

Yg nie sy agreed. Sy bukan jenis beli baju online. X puas hati. Sy byk beli physical store and mostly branded. Kalau nk compare shopee dgn branded store tu, mmg jauh beza nye.. Sy x kata baju2 kt shopee x okay, just mmg x boleh nk compare dgn branded lain. Just okay lah dgn price die x mahal mana dan juga compare price dgn physical store tu mmg jauh beza. So ikut pilihan masing2..

Boleh search shop Day One, Kids Wear Malaysia, Babylous. Tu antara yg byk sold & kain best😍

belindlm shopee/tiktok pun murah dh skrg. beli online senang lagi² bila tak larat nak jalan 🤭

kalau mcm sy suka beli dlm live tiktok. hee. ada murah juga. ada yg beli copy brand😁

8mo ago

ni macam sy, baju baby dah boleh jual balik sbb bby dah x muat cepat benoh dia membulat. haha. sy beli bundle kdg combo 4pcs rm10 kualiti x tipu like new, sbb kbnykan seller ni beli bale kdg kat japan, ausie dan brand luar negara lain. Condition masih mantul, x rugi beli baju baby bundle sbb anak x guna lama mna pun. So far semua baju baby sy comel je smua plus selesa. paling mahal lah dapat premium jumper romper rm3-5 per pieces. hehe

saya beli kat momo house jee good kualiti

silap. 0-3 bulan*

8mo ago