baby batuk berkahak

hai uolls, i nk tnya bby i usia 2 bulan lebih. dah dekt seminggu dia kena batuk berkahak dan dah 2 kali bawak klinik. first dr bgi gas utk cairkan kahak, esok nya masih sama. second pg sedut kahak. tp skrg msih ada lagi. what i should i do. beli dan sapu garlic bam pun dah. mandi lemon pun dah. anyone can help me or suggest produk yg elok utk hilangkn batuk berkahak yg pernah u guyzz try??

2 Balas

hmm anak sy kalau batuk berkahak sedut gas hilang dah..sis dah try bahan dari rumah? macam guna kentang, bawang putih