Baby 32weeks

Hai tumpang tanya saya 32weeks baby skrg dah 2.5kg..berat bby tu sgt besar ke? Sbb dr ckp td..bby sy bsar, nnti ssh nk lhir betul ke? ke berat tu adalah normal..?

2 Balas

Kalau ikotkn dkt carta TAP ni baby 23weeks kena 1.7kg kan.. tp tula sy last scan haritu 30weeks pn baby dh 1.8kg hahah skg dah 32 weeks tktau berapa dh berat dia.. tp kdg² tu average doc mgikut scan dia.. kekdg baby lahir kecik.. jgn rsau sgt okay.. as long baby sht doc ckp tkde mslh then it's okay je

Hurm....mg d pmudahkan segalanya..aamiin