Sakit belakang dan sakit pinggang. Preggy 6week 4days.

Hai TAP, baru 6w4days dh merasa sangat sakit belakang n sakit pinggang. Rasa nak meraung je malam². Depan belakang kena letak bantal bagi support. Duduk lama² pun sakit,baring mengiring pun sakit. Jgn kata kalau terlentang. Mcm dipatah² kan tulang pinggul. Malam memang tak dapat tidur. Demam n flu pun baru kebah. Kena attack batuk pulak. Alahaiii..bukan main alahan ni,sampai makan tak selera. Sikit makan memang kerongkong kena roadblock😅 Telan susu n nestume je nak..ade tak yg lain awal² dh sakit belakang n pinggang mcm saya? Normal ke tu ? #ingintahu #6w4dys #ttc5yrs

8 Balas

Sama sis.saya dah 6w5d harini.sakit pinggang tu datang dan pergi.belakang pun sama juga.kadang datang kadang pergi rasa sakit dia.kepala pun main peranan juga.kadang tu rasa nk pitam pun ada💪

12mo ago

ya sis.saya pun tampal plaster kat pinggang dan belakang untuk kurangkan rasa sakit.Ya sis.moga kita dan kandungan sentiasa dalam keadaan sihat🙏🙏