First pregnancy-insha allah mummy to be

Hai syukur sekarang sy hamil 9minggu . Boleh saya tau selalu mummy semua buat buku pink berapa weeks ye??

45 Balas

Tahniah sis. Saya buat buku pink masa 6 weeks. Tapi upt dah terang la masa tu. Scan tapi cuma nampak kantung je. Masa 8 weeks datang semula dah nampak anak hihi

Saya check upt positif, terus pergi KK. Pergi KK, check lagi air kencing. Doktor cakap positif & 5 week dah. Terus doktor suruh bukak buku.

sama la saya pon 9minggu jgk..baru ja buka buku ahd baru nie..jgn lma2 sngt t takot nurse bising 😁

5y ago

Hehe tula tkot jgk ni .. tp org ckp awal lg tu mntk pendpt .. btw tq ye

Alhamdulillah. Tahniah sis.. Sy buat waktu 9mggu.. Y no 3 ni sy blum buat buku lgi..

Alhamdulillah. Tahniah sis, hee sama 9week jgk esok baru nak buat buku pink. Sbb busy kelas 😅

Blh bt buku sdh tu...lpas kita cek yurin..positif..dia trus suruh kita boking buku pink...

dah boleh buat... sebelom 12weeks...klau lmbt nnty nurse marah... sbb lg awal lg bgos...

Alhamdulillah smga dpermudahkn serta baby n mummy sihat slalu hendak -Nya.

saya 9week bru buat buku..10 week kena mnum air gula huhu 😅

Tahniah. Semoga dipermudahkan urusan. Sy buat masa 8 week.