minuman masam

hai sye nak tnye..lately ni mmg sye suke minuman yg masam mcmm ice lemon tea atau air yg diperbuat dri limau atau lemon sbb nk hilangkan rse mual..adakah ituu okey utk kandungam yg baru berusia 9 minggu

5 Balas

Hi sis, boleh tu boleh tp sebaiknya minum fresh juice yg mmg dr buah..mcm green apple juice atau orange juice..sy dlu minum yg fresh juice n air juice Marigold yg No Added Sugar..dia mmg 100% extract buah atau sayuran..

Ok je awak. Tp better ambil dari sumber semulajadi, bukan yg dlm botol/ kotak sebab nanti takut dapat gdm pulak

ok. tapi jgn terlalu bnyk minum air or produk yg dlm botol bnyk kndungan gula nya .

okey je. tpi jgn terlalu masam. sbb fragile lgi.

ok but dont too much