30w4d/minuman

Hai momy nak tanye saya selalu minum air masak sepanjang pregnant .tapi bole ke minum ice lemon tea yea.sebb Bab Bab minum ni takot gak nak minum sebarangan .pls mommy #firstbaby

3 Balas

Saya rasa ok je tapi jangan minum hari hari. Macam saya siap minum coffee, soda water😅 Tapi saya keep track ingat bila last minum. Make sure kena control intake tu. Try google kalau nak minum caffeinated drinks berapa amount dia sehari boleh amik.

boleh je...cuma jgn selalu....sy kluar keluar g makan oder jugak ice lemon tea 😁

bley tp jgn slalu..