kulit mengelupas

Hai , sy pregnant 21 week nak tanya kenapa ya kulit dkt bahagian puting saya mengelupas?

2 Balas

Sye pon tgh kena skrg. Mengelupas. Bila kat rumah xpkai bra, sakit sgt bila bergesel dgn baju. Pastu melecet. Nurse suh sye rajin sapu minyak kelapa or losyen or ape2 pelembab smulajadi. X try buat lg so xtau la jadi ke x haha

Rajin bersihkan tak ? Kena kerap bersihkan dgn kain lembab. Biar tak tersumbat. Jangan picit2.

4y ago

Awk try sapu minyak, tak pun krim utk nipple. Luka agaknya.