37minggu

hai.. sy nk tanye.. normal ke sakit di bahagian ari ari mcm sengugut..apa yg perlu sy buat.. ke perlu pergi emergency? sy pregnant 37minggu.. sy gdm on diet..

2 Balas

normal sis .. kalau risau g je hospital . sy tk reti nasihat sbb sy tk rasa tnda bersalin kt rumah .😅 sy dtg² hospital nk cek up . doc suruh bersalin je on induce . sy setuju sbb fikir tknk tunggu lama .

4y ago

Hahaha tu laa tu. Gini laa kann 😂

Sakit ngilu mcm tu? Biasanya sbb baby dah duduk dkt laluan, tu rasa sakit.