scan

Hai.. Sy nk tanya la.. Normal ke klau baru 9w tp scan ta nmpak2 lagi.. Nie ank 1st.. Dah 6 tahun kahwin.. Tp sy rse mcm bengkak kat dalam rahim..

9 Balas

Setiap ibu beza2 kot sis, tapi masa sya scan 9w1d juga baby dh nampak dan heartbeat dah boleh dengar jelas..cuba tengok lagi 2w smoga dah nampak smua ye,bnyak2 bedoa sis .

normal tu,nanti da 12 weeks br dpt tgk d scan tu..pikir yg baik2 ..doa yg baik2 ya..insyaallah..btw,tahniah..jg kandungan baik2 ya...

kku xnmpk jg,minta doktor buat scan dr bawah ya..klu dr situ pasti jelas kelihatan..insyaallah..

Normal puan..maybe bcox baby kecik susah nampak or cara lain melalaui vaginal scan

Tahniah sis...jg diri baik2...smg dikurniakan zuriat yg soleh solehah

Thanks ya..

Normal sis

Ye normal

wc