Tentang makanan

Hai , sy nak tnya kalau awal usia kandungan macam 6 weeks makanan apa yg sesuai untuk diamalkan ? Boleh bagitahu tak ? Sy pertama kali kurang faham#firstbaby #ingintahu #bantusharing

1 Balas

makan jek sis ape nak mkn.. cume kurgkan manis, sbb nnti kena mnum air gula utk cek kncing mnis.. kurgkan pedas,masin, bykkan mkn buah, sayur,air masak.. klu suke susu,boleh mnum susu.. sy xleh mnum susu, jadi sy amek pil shaklee jek yg ostematris kot namanya, sbagai pgganti susu utk kalsium bdan..hehe..