Normal ke 18w perot dah mcm strt tegang?

Hai sy nak tanyeee.. Normal tak 18w skng perot dah strt tegang takde lembot2 mcm sblom2 niee.. Lps tu sakitnye pinggang tak boleh bawak bincanggg.. Aritu pi scan doc kate okey je baby.. Tp mcm rsau normal ke tak nie? Ad mummy2 yg ad pengalaman tak? Mntak share sketttt. 😉 #firstBorn #pleasehelp #firstTimeMom

1 Balas

Ada rasa sakit setiap 5 minit tak? Atau hilang2 bila ubah position?

2y ago

kejap2 jeee.. kdg2 mase melentang jee.. slalu kalo baring kene mengereng kalo tak rse mcm nak pecah perot terikkkkk..