32weeks berat static baby agk kecik dr umo weeks..

Assalamualaikum... nak tanya macam mana cara nak naikkan berat baby dalam kandungan? Boleh share tak mommies yang ade pengalaman.... sy risau kalau 2 minggu lg jumpe doctor baby tak naik berat, nanti kene refer pakar.. 😌 ##pleasehelp #bantusharing #ingintahu #risau

3 Balas

Saye aritu 30 bru 1.2 lps tu doc sye suggest minum susu anmum , bnykkn mkn manis2 (klau takde sangkut gdm) syukur alhamdulilah ank sye time bersalin 38 minggu dh 3 kg

2y ago

Alhamdulilahhhh ., hee skrg berat dh brpe tu ?🙈

Sis boleh try minum susu anmum ya kalau tak ada gdm 😊

2y ago

Alright saya cube minum anmum nanti, mudahan2 baby naik la lg 2minggu ikut umur die... 😘risau sgt kalau kene jumpe pakar... tq sis azreen sofea balas.. ♥️

berat baby skrg berapa

2y ago

Tu la patut 1.7 gitukan... lg risau doc ckp jumpe pakar kalau baby growth xcantik... 🥺 nie second pregnant... yg pertama, alhamdulillah ok je semua.. 😌 btw tq sis bunga matahari respon yer.. ☺️