bleeding #5weeks

Hai, sy mengalami bleedig (mcm period biasa) pada usia kandungan sy 5 minggu. Harini masuk hari ke 2. Ada sapa2 yg pernah alami x? Dah pergi hospital dan scan. Alhamdulillah. Mengandung dalam rahim. Dan doktor pn tak tau apa punca pendarahan. Ada siapa2 pernah alami?

1 Balas

implantasi kot

3y ago

saya pregnant 8weeks.. kua spotting jer.. pergi hospital.doctor kate darah mainΒ².. kalau heavy dah sakit perot sila pergi jumpa doctor.. takut treateaned miscarriage