kantung kosong

Hai. Sy ibu muda and baru hamil 12 minggu. Sy scan dah dua kali pada usia kehamilan saya 10 minggu dan 12 minggu, tapi doktor cakap kantung saya kosong and kemungkinan kandungan sy gugur. Tapi saya takde apa2 pendarahan or saket dekat bahagian perut. . Cuma skrg ni, sy still buntu and sedih jugak sbb ini my first pregnancy. Sape yg ade kes mcm ni, boleh tak share? Sbb doktor prefer untuk gugur kan if kandungan ni kosong, and sy betol2 tak kuat and tak ready lagi . ????

1 Balas

Sama macam saya. Kandungan memang tak menjadi. 12weeks kantung gugur sendiri. Sakit dan bleeding time kantung nak keluar je.