sakit semasa bersama

Hai all.. Sy dh kawen almost 8month, sy dn husband msih LDR so jarang bersama tapi everytime bersama, sy rasa sakit..Ada sesiapa pernah mengalami dan apa tindakan perlu sy buat??pls help Me..

3 Balas

Kena bgi basah dulu..romance cun2 bgi u basah betul...klu tk melecet.. ky jely jer stabdby.. suh huby lick kt tu klu susah sgt...

Suami x buat pemanasan tu. Suruh suami sis rangsang sis dlu. Bila kat bawah dah basah, sis x akan rasa sakit lg.

Kalau jarang bersama mula2 tu mmg sakit . Dah lama sikit okay je tu sis . Hehe