Tanda bersalin

Hai. Sy dah 39 weeks ni hari..pernah tak mumy2 dlm ni rasa nak berak ja. Kdang ada keluar kdang takda tpi tengah2 antara dubur dan kemaluan tu sakit. Rasa nak berak tu dtg kejap ja tpi sehari hampir setiap jam. Baby dlm perut msih aktif. Ank pertama dulu tak mcm ni jdi keliru sikit.

1 Balas

betul sy pun mcm tu.. rasa mcm lawas je hari hari. tp kalau memulas sngt ke apa better ke hosp ye mommy

1y ago

ada jgk rasa memulas sakit perut tpi tak lama.. ptg ni nak gi cek bukaan. harap2 dpt lah bersalin cpt2.