Masalah sakit badan

Hai .. sy dah 37 weeks .. sy selalu sakit dekat celah paha .. nk bergerak pun sakit,nak bngun lagi lah sakit .. memang macam tu ke?#mommybuntu #theasianparentph #bantusharing #advicepls

2 Balas

ye normal..sy pakai boxer sbb x mencerut dkt peha n sluar dlm semua rasa kecikkk je hehe..kalau sakit sy buat regangan, gelek2 pinggang, mencangkung etc..mmg xleh duduk lama2..berkemungkinan baby dh masuk laluan..kalau sakit sgt maybe boleh jumpa doktor..

saya pun mcm tu. dktr kate normal.. #27Dec2020 #IbuRA #24Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec